SOL / Hitoshi Saruta

first_imgSOL / Hitoshi SarutaSave this projectSaveSOL / Hitoshi Saruta Projects CopyAbout this officeHitoshi SarutaOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesOisoJapanPublished on August 02, 2015Cite: “SOL / Hitoshi Saruta” 01 Aug 2015. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – MetrisVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ Cross HairlinePartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Mirage®SinksThe Splash LabTrough Sink – Monolith A SeriesSkylightsVELUX CommercialModular Skylights in Helmkehof Cultural CenterBathroom AccessoriesBradley Corporation USAWashroom AccessoriesConcrete FloorsSikaDecorative Floor CoatingsMetal PanelsSherwin-Williams Coil CoatingsFluropon® Coating in Thaden SchoolWood Boards / HPL PanelsInvestwoodViroc Nature for Partition WallsMineral / Organic PaintsKEIMMineral Wood Stain – Lignosil®-VeranoDoorsdormakabaEntrance Doors – MAGNEOSinksECOPIXELWashbasin – Light Basin LTBMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” Year:  Year:  Architects: Hitoshi Saruta Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/771147/sol-hitoshi-saruta Clipboard Japan SOL / Hitoshi Saruta 2013center_img CopyHouses•Oiso, Japan ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/771147/sol-hitoshi-saruta Clipboard ArchDaily Save this picture!© Yasuno Sakata+ 30 Share 2013 Photographs “COPY” Houses photographs:  Yasuno SakataPhotographs:  Yasuno SakataSite Area:161.03m2Building Area:55.21m2Total Floor Area:99.42m2City:OisoCountry:JapanMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Yasuno SakataText description provided by the architects. While drafting the design of “cnest”, we received an offer to design a house on the neighboring lot by sheer coincidence.Save this picture!Floor PlanAlthough the layouts are quite similar to each other due to similar terms and conditions of construction, SOL has defining characteristics of embracing light and framing scenery.Save this picture!© Yasuno SakataDesigned using sequential repetition, the unusual arrangement of large square windows provides residents with a breath-taking view from almost every angle. Whether sitting, standing, or walking, one will have a picturesque view at any given hour of the day.Save this picture!SectionWe have designed a quiet house filled with light by once again controlling the contrast of light and shadows.Save this picture!© Yasuno SakataThe views are equally beautiful at dusk, as one has an impressive view of the sun melting into the lush landscape surrounded by the Oiso Mountains.Save this picture!© Yasuno SakataProject gallerySee allShow lessRegeneration of Taoyuan International Airport Terminal 1 / Norihiko Dan and AssociatesSelected Projects2015 Design Biennial BostonEvent Sharelast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *